Kristian ble bestemann i sin klasse under stevnet på Finnsnes. Sterk innsats!

Det ble 1. plass og premie for beste deltager til Kristian Skog fra Tromsø Karateklubb i helga.

Vi gratulerer Kristian Skog fra Tromsø Karateklubb tok 1. plass i klassen tungvekt – fullkontakt med begrensninger.

Han fikk også prisen for beste deltaker, der han gikk mange harde kamper mot store utøvere som var nesten 10 kg tyngre og vant mot alle.

I fullkontakt med knockout var det kun to motstandere, Jhon Hansen og Robin Larsen, begge fra Tromsø Karateklubb. Disse kjempet hardt i en meget jevn fight som gikk til forlengelse. Etter 2 min forlengelse, vant Jhon på vektavgjørelse, da det var mer enn 3 kg vektforskjell. Vi må derfor gratulere Jhon med sin 1. plass i fullkontakt med knockout.

Tor Erling Larsen dro i land bronse i sin klasse.

Den eneste junioren fra Tromsø, Tor-Erling Larsen dro hjem en bronsje, der han tapte en meget jevn semifinale, med 3-2 i dommeravgjørelse, men kjempet seg til seier i bronsjefinalen.

Det var flere av Tromsøs utøvere som fikk medalje, og den fulle oversikten kommer når deltagerlista blir offentliggjort.

Mange av utøverne fra Tromsø Karateklubb fikk kjørt seg hardt i mange harde og jevne fighter. I tillegg til utøvere fra Tromsø Karateklubb og Finnsnes Karateklubb, var det utøvere fra Ringerike Karateklubb og Tromsø Shorin Ryo klubb.

Steffen Haukedalen fra Ringerike viste meget god fighting i klassen mellomvekt, fullkontakt med begrensninger, og vi gratulerer han med gull i denne klassen.

Robin Larsen og Jhon Hansen.

Tromsø Karateklubb vil også takke Finsnes KK for et godt gjennomført stevne, og for de 11 utøverne som tok turen, tror jeg dette var en god og lærerik opplevelse.