Kampleir vel gjennomført med solid barnedeltakelse

For femte året på rad var det tid for kampleir med senpai Steffen Haukedalen som instruktør. Nytt i år var leirmesterskap og egne treninger for barn.

DSC_1865

Et av temaene som ble tatt opp under årets leir var taktikk, bevegelse og teknikkbruk i nærkamp (infight). Til kontrast fra kamp med vanlig avstand mellom utøverne er utvalget av teknikker i nærkamp annerledes. I tillegg beveger man seg forskjellig. Dette temaet var svært lærerikt, også for de som har drevet på med karate i mange år.

I løpet av helgen fikk vi nok en gang oppleve hvilken fantastisk instruktør Senpai Haukedalen er. Hans evne til å videreformidle lærdom han har gjort i forbindelse med hans gjerning som landslagstrener (NKO Shinkyokushin) er formidabel. 

Søndag var det tid for leirmesterskap. I løpet av barnemesterskapet fikk vi se mange kamper med høy teknisk kvalitet. Det er ingen tvil om at TKKs satsing på barn og kumite (kamp) begynner å vises, kvaliteten øker år for år. Blir svært spennende å følge disse barna i årene som kommer, tror TKK kan vente seg gode resultater derfra etterhvert.

Sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.