Et godt NNM i Alta over, og vi vil gjerne rose Alta karateklubb for et fint mesterskap, og fremfor alt stor gjestfrihet!

_SEJ1364

Tromsø karateklubb reiste til Finnmark med ti utøvere i alderen 7-13 år og fire seniorer. Tre av fire seniorer var med i katakonkurransen. Vi fikk nok ikke det edleste metallet, men tok sølv og bronse (Tanja og Elisabeth) samt sølv i herreklassen (Oscar)._SEJ1223

I klassen gutter 11-12 år tok Magnus og Erik sølv og bronse i kata, mens Sigurd gjorde det godt i juniorklassen, og Villas, Robin, Sebastian, Peder og Kristoffer klarte seg godt i sine klasser.

_SEJ1200

Ungene gledet seg aller mest til kampene. Villas,Johan, Robin, Sebastian og Kristoffer gikk i den største klassen, gutter 8-10 år. De både vant og tapte, og viste flott fremgang. I klassen for gutter 11-12 år, kjempet Tromsøguttene som løver: Erik var uheldig i sin første kamp, og ble slått i ansiktet et par ganger. Peder og Torbjørn kjempet hardt, og vant sine kamper, mens Magnus vant begge sine kamper på en overbevisende måte på poeng. Sigurd vant en kamp, men tapte finalen i yngre junior lettvekt. Det ble en fin andreplass.

_SEJ1168

Svein Erik var den eneste senioren som var med, og dersom finalen hadde vart litt lenger, hadde han kanskje klart å hale i land seieren. Som førstereisegutt er det jo likevel flott å reise hjemover med en sølvpokal i bagasjen.

_SEJ1357

Alt i alt viser NNM 2014 at vi er på god vei, selv om det alltid er plass for forbedringer. Ungene i klubben gir godt håp for fremtida, og i år var det jammen en av dem som fikk bestemannsprisen: Gratulerer til Magnus Ryvoll Sivertsen for en flott figur i NNM!

10614124_10152313076556710_5907788846300136374_n

Takk for denne gangen til karatefamilien vår her i Nord-Norge!

1601516_10152313077011710_3334276314392727458_n

_SEJ1366

_SEJ1274

_SEJ1252

_SEJ1231

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.