Til helgen (1. – 3. oktober) er det duket for stordugnad i TKK sine lokaler. Det blir dugnad fredag kveld, lørdag og søndag.

Isolated hammer on white

Det oppfordres alle utøvere og juniorforeldre til å komme og hjelpe til, da vi ønsker å få ferdigstilt lokalene en gang for alle. For de som ikke kan stille hele helgen så er et fint om dere kommer så mye som mulig. Noen timer nå og da hjelper utrolig mye. Hovedprioritet denne helgen er å få laget et gulv over taket på badstua, slik at vi kan bruke dette som lager og få bort noe av det som ligger nede. Det satses også på å få satt på de siste delene til ventilasjonsanlegget. Det er også mange små oppgaver som hver for seg ikke tar så mye tid, men som må gjøres, for å få lokalene ferdig.

For de som ikke kan stille på dugnad hadde det vært fint om dere kan lage noen boller, eller annen mat, kjøpe inne en flaske brus eller to, eller annen mat slik at de som jobber kan få seg noe å spise mellom jobbøktene.

Dugnadsansvarlig er Sensei John Åge Johnsen, og han vil lage en plan for det som skal gjøres disse tre dagene i helga. Dar du spørsmål vedrørende hvilke verktøy du skal ta med eller når du skal møte, ta kontakt på tlf 9743 2255 eller mail: aagjohns@online.no

Da er det bare å ønske vel møtt til dugnad.

Dugnadslotteri
For alle som stiller på dugnad i TKK er de automatisk med i dugnadslotteriet. For hver time dugnad dere jobber så tilsvarer dette et lodd.

Til nå er det vinnerpremier for over 3 tusen kroner, men vi jobber med å øke denne premiepotten, ved å hente inn gaver fra sponsorer. Så denne kan økes før trekning.

Trekning av dugnadslotteriet skjer på årsfesten vinteren 2011.

Bildekavalkade fra dojoprosjektet (2003-2004):