Steve Maxwell
Steve Maxwell

Norges Kampsportforbund og Tromsø Karateklubb inviterer torsdag 23. februar ,klokken 18:00 – 22:00, til åpen workshop i «Effektiv Styrke» med Steve Maxwell.

Steve er en ledende autoritet i trening av fysisk styrke med egen kroppsvekt og har over 35 års fartstid innen fitness og caoching. Han har i tillegg god erfaring av fysisk trening for kampsportutøvere og er også kjent som en av verdens aller beste på kreativ og effektiv bruk av «kettlebells».

Riktig fysisk trening forebygger skader og øker prestasjoner. I denne workshopen lærer du Steve Maxwells favorittøvelser og -metoder for å få kampsportutøvere sterke, utholdende, eksplosive, smidige, mobile, effektive og koordinerte – kort sagt fit for fight.

Han har arbeidet systematisk med å destillere det beste fra en rekke av verdens treningstradisjoner og henter øvelser fra iransk bryting, russisk bevegelighetstrening, fysisk trening av soldater og kampsportutøvere i mange kulturer, turn og yoga, for å nevne noe.

Her vil du garantert få en aha opplevelse og en rekke nye gode øvelser for bruk i klubben eller din egen trening. Maxwell viser hva som er viktig å huske på  –  og ikke minst peker på en del øvelser som ofte gjøres feil. Han besøkte en rekke byer i høst og det var mange eldre erfarne kampsportutøvere som kommenterte at dette skulle de visst når de var unge.

Se vedlegg for mer informasjon og påmelding! NB: Påmeldingsfristen er nå på søndag 19. februar, men det er bare å melde seg på helt frem til seminarstart.

10 Thoughts on “EFFEKTIV STYRKE med Steve Maxwell [Workshop]”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.