Den 15. desember er det gradering og juleavslutning for juniorer i Tromsø karateklubb.


Gradering kl 17.00

Graderingen starter kl 17.00, slik at det kan være greit å være litt tidlig ute for registrering, betaling av graderingsavgift og levering av graderingspass.

NB! De som ankommer graderingen etter kl 17.00 vil ikke få registrert seg, og må vente til neste gradering som er til sommeren.

Graderingen koster kr. 100,- og betales før gradering. For de som har gradert seg tidligere, så må de ta med graderingspasset på graderingen, slik at eventuell ny grad kan føres inn. For ugraderte, så vil det utgis et graderingspass etter gradering. Ugraderte tar med passbilde til passet.

For å kunne prøve seg på gradering, utøveren ha nådd oppmøtekravene til den graden de skal opp i. Kravene står beskrevet på side 19 i klubbens graderingsvedtekter. Med for lite oppmøte må utøveren vente til neste gradering.

Gruppeansvarlige som godkjenner om en junior er klar for gradering er Senpai Elisabeth for yngre junior og Oscar for eldre junior. Er dere usikker, ta kontakt med disse for nærmere avklaring om gradering. Kun godkjente juniorer vil få gå opp til gradering.

Juleavslutning ca. kl 18.00 (etter gradering)

Etter fjorårets suksess, vil vi arrangere juleavslutning for juniorene etter gradering, ca kl 18.00. For juniorer som ikke graderer seg denne gangen, så ønsker vi dere velkommen kl 18 til juleavslutning.

Programmet er ikke helt klart i skrivende stund, men suksessen fra i fjor, der juniorene får litt å spise og drikke til kostpris blir også i år.

Det blir også litt leker og konkurranser.

Vel møtt!

Tromsø karateklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.