Glimrende innsats fra deltagerne fra Tromsø.

Camilla Gundersen og Jhon Hansen


Først ut var Kristian Skoglund som åpnet med god innsats mot en krevende motstand. Etter en urein teknikk fikk Kristian en advarsel mot seg. Han kjempet videre og hadde nesten inne to spark til hode. Fikk bare medhold fra en av dommerne og endte kampen med uavgjort. Ved dommeravgjørelse telte advarselen mot han og motstanderen gikk videre.

Neste ut var Ernst Magne som startet kampen med litt for svak gard og motstanderen fikk inn et alt for billig spark til hode. Selv om Ernst var offensiv hele kampen og hadde mange gode serier så lot det seg ikke gjøre å hente inn dette billige poenget og måtte se motstanderen stikke av med seieren.

Jhon hadde en glimrende prestasjon mot årets norgesmester. Det var en veldig jevn kamp som etter to runder ende med dommeravgjørelse i Jhon sin disfavør. Han måtte se sin motstannder gå til finale måtte og ta til takke med en god bronseplass.

Camilla gjorde en meget bra entre i finalen der hun knocket motstanderen etter ca 45 sek. Raskeste knock på stevnet var på 25 sek. Hun hadde en slagserie som gikk inn i mellomgulvet med en slagkraft som sendet motstanderen i gulvet. Ingen tvil om at tiden som håndball spiller kom til nytte her. Vi kan bare gratulere med norgesmester i kvinneklassen.

Haukelandshallen i Bergen
Klubbene fra Tromsø
Dommerstaben
Norgesmesteren

5 Thoughts on “Gull og bronsje til Tromsø Karateklubb”

Comments are closed.