Torsdag 16. desember er det duket for gradering og avslutning for klubbens juniorer.

Oppmøte senest kl 16.50.
Graderingen starter kl 17.00.
Juleavslutning starter ca 18.00 (når graderingen er ferdig).

Gradering
Graderingen starter kl 17.00. Registrering starter 10 – 15 minutter før. Møt opp tidsnok slik at graderingen ikke blir forsinket!

Graderingen koster kr 100.-, alle som tidligere er gradert må ta med sitt Graderingspass. Ugraderte får utlevert Graderingspass etter graderingen. De som klarer graderinga til ny beltefarge kan kjøpe seg nytt belte (pris 80,-).

Det er ikke er mulig å gå opp til gradering dersom man har for lite oppmøte i forhold til oppmøtekravene for juniorer. Er du usikker på om du har nok oppmøte kan du ta kontakt med instruktørene Tommy Ottesen (yngre juniorer) eller Sensei Sven Johnson (eldre juniorer).

Avslutning
Når graderingen er ferdig blir det juleavslutning for juniorene i klubbens lokaler. Dette blir fra ca kl 18.00 til 19.30. I skrivende stund er ikke alle detaljer klar, men både oppholdsrom og dojo vil være ledig for utfoldelse i denne tiden. Flere detaljer kommer etter hvert, følg med på nettsidene og på e-post.

Juletrening
Uke 51 og 52 blir det fellestrening i lag med de voksne utøverne. Følg med på nettsidene når julen nærmer seg for de aktuelle tidspunktene. Fra 3. januar går treningene igjen som normalt.

9 Thoughts on “Juniorgradering og juleavslutning 16. desember”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.