I perioden 23.-25. august arrangerer Horten karateklubb det som nå er blitt et årlig NKO/Shinkyokushin-arrangement; Kick-off-camp. Dette er en kumitesamling (fullkontakt-kamp), og i år som i fjor har NKO fått sensei Valeri Dimitrov fra Bulgaria som hovedinstruktør.

ddFor de som ikke kjenner til han er dette en utøver som har vært helt i verdenstoppen de siste 10-12 årene, blant annet med førsteplass i europamesterskap tolv ganger (vekt og åpen) og førsteplass i VM/World Cup tre ganger. Her har man altså en sjelden sjanse til å lære fra en av de mest meriterte europeiske kyokushinfightere noensinne.

Leiren arrangeres av NKO som er velkjent for Tromsø karateklubb etter tett samarbeid over flere år, både lokalt og nasjonalt, blant annet med den årlige vinterleiren i Tromsø. Dette samarbeidet på tvers av organisasjonene er en fantastisk mulighet til å utvikle seg og knytte kontakter utover i kyokushinfamilien.

Mer informasjon finnes på http://www.haukis.com/wp/?p=9667

Overnattingstilbudet som finnes er gratis fellesrom, dobbeltrom kr 550,- og trippelrom 750,-. Dette ordnes ved felles påmelding så det er viktig å gi beskjed om hva som ønskes her.

Reise til og fra Horten ordnes av den enkelte.

Påmelding gjøres klubbvis og ved interesse skriver man seg på liste i dojo eller på e-post til Ernst ernstmp@online.no .

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.