Ønsker du å satse på kyokushin-karate og kombinere det med videregående utdanning?

En av skolene til Norges Toppidrettsgymnas (NTG) ligger i Tromsø, og denne skolen planlegger høsten 2012 å utvide tilbudet til også å inkludere kampsport, herunder kyokushin-karate.

 

Dette vil være et svært godt tilbud for ungdom som har lyst å kombinere skole med idrett. Man vil få mulighet til å ta videregående skole og samtidig som man utvikler seg innen kampsport.

Dette er et seriøst opplegg der NTG samarbeider med Norges idrettsforbund og Olympiatoppen. Mange av de som har gått på NTG siden starten i 1981 har blitt toppidrettsutøvere, OL-vinnere og verdensmestere.

Skolens avdeling i Tromsø har i flere år allerede hatt et tilbud innen fotball, friidrett, langrenn, skiskyting og svømming.

«Kyokushin-gymnas»
For Tromsø karateklubb vil dette være et ekstremt godt tiltak. Tromsø karateklubb vil inngå et formelt samarbeide med Norges Toppidrettsgymnas, og ungdom som har lyst til å satse på topp-prestasjonen innen kyokushin-karate vil få individuell og profesjonell oppfølging fra mennesker med høy kompetanse innen idrett, og som vet hva som kreves for å nå toppen.

Søknadsfrist for opptak ved NTG Tromsø kampsport vil være 1. mars 2012.

Sensei Bjørn Willumsen er kontaktperson for Tromsø karateklubb, han kan kontaktes for mer informasjon. E-post: siag@frisurf.no

Nettsiden til Norges Toppidrettsgymnas finnes HER.

One Thought on “Kombinere videregående skole med kampsport?”

  • Dette er en fantastisk nyhet. Det vil bety enormt for TKK og annen kampsport i Tromsø. Det vil også bety at ungdom fra hele Nord-Norge vil (kunne) flytte til Tromsø for å trene Karate. Man vil kunne få samlet et miljø av utøvere som ønsker å trene mye, og ønsker å bli god. TKK har trenere i verdensklasse, så sammen med NTG vil dette bli kanonbra!! Gratulerer til alle som har jobbet for å få det til.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.