Det er ikke lenge til gradering for høstsesongen. Å klare en ny grad er beviset på at hard og lang trening har gitt resultater, og er ofte en motivasjonsfaktor for mange.

Det blir gradering på forskjellige dager for juniorer og seniorer i desember. Graderingstidene er:

Seniorgradering: tirsdag 6. desember kl 19.30.
Juniorgradering: torsdag 15 desember kl 17.00. (NB! både yngre og eldre jr)

Husk at graderingene starter på oppgitte tidspunkt, så vær ute i god tid for registrering og betaling av graderingsavgift. Det vil ikke være mulig å komme inn på graderingen når den er startet. Særlig videregående junior bør være klar over at graderingen starter en time tidligere enn normal treningstid.

Graderingsavgift senior: kr 200,-
Graderingsavgift junior: kr 100,-

For utøvere som skal gå opp til gradering, så må disse ta kontakt med gruppeansvarlig for sin gruppe. Gruppeansvarlig, vil ha oversikt om oppmøte, og gi godkjenning til gradering.

Gruppeansvarlige:

voksne – sensei Sven Johnson (instruktør på tirsdag)
videregående junior – Oscar Grøntoft (instruktør på tirsdag)
yngre junior – senpai Elisabeth Eriksen (instruktør på mandag)

Graderingspass

For de som har gradert seg tidligere, er det viktig at man tar med graderingspasset. Det beste er at disse overleveres til instruktørene uka før gradering, siste frist for å ta det med er på selve graderingen. Graderingsensor vil da skrive ny grad inn i passene. Nybegynnere som ikke er gradert før, vil få utlevert pass på graderingen. Disse som får nytt pass må ta med et passbilde.

Oppmøtekrav

For å kunne gå opp til gradering må en utøver nå oppmøtekravene til den graden vedkommende skal prøve seg på. Det vil ikke være anledning til å prøve seg på gradering ved manglende oppmøte

Oppmøtekravene står beskrevet i TKKs graderingsvedtekter:

http://www.t-kk.net/wp-content/uploads/graderingsvedtekter%20TKK%202010.pdf

Kravene for senior står side 5, og kravene for junior står side 19. I graderingsvedtektene står også alle gradene til de forskjellige gradene, og en del viktige regler for dojo etikette.

Hvis en utøver har uoppgjorte økonomiske forpliktelser til klubben, vil det heller ikke være anledning å gradere seg før disse er oppgjort. Sjekk derfor at alt er klart før dere møter på gradering.

Da ønsker vi fra Teknisk komité dere vel møtt på gradering, og lykke til.

Tromsø karateklubb
Teknisk komité

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.