Snart er tiden kommet hvor det skal feires jul og nyttår sammen med familie og venner, og for å ikke snakke om den gode maten og søtsakene.

Året som Tromsø karateklubb har vært gjennom har vært ett av de beste i klubbens historie, her kan nevnes senpai Mias tredjeplass i årets VM i Japan, sterke NNM-prestasjoner i Vadsø og sterke plasseringer i mesterskapet i Danmark.

Jeg håper vi kan ta med oss i 2017 denne iver og innsatsviljen til å trene og møte opp på interne treninger, klubbstevner og bidra litt på dugnad for klubben. Dette slik at vi alle i klubben kan nå våre mål, enten om vi bidrar i klubben som styremedlem eller utøver. Alle monner drar!

Karaten er ingen enkel sak. Den er vel mest for individualister og karaten legger mye opp til deg selv, hva du gir av deg selv, både på trening og i konkurranser. En grad eller pallplassering er ikke noen man bare får, det er trening og atter trening som gjelder og som gir resultater.

Men for å komme dit vi er i dag så er det viktig at vi som er foresatt, trenere og andre voksne står frem som positive forbilder. Derfor ønsker jeg å takke alle som bidrar, enn du er utøver, foresatt eller styremedlem; en riktig god jul og etter hvert et godt nytt treningsår.

Ta godt vare på deg og dine, vis måtehold med julematen, og vær ute i aktivitet med venner og familie.

Tekst: Tommy Ottesen, senpai og klubbleder
Foto og redigering: Sven Jonsson, sensei

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.