Styret innkaller herved til årsmøte i Tromsø karateklubb.

Årsmøtet avholdes torsdag 25.03.2021 kl. 19.30.

Som følge av koronapandemien har styret besluttet at årsmøtet skal avholdes digitalt ved bruk av Teams. Dette er det nå anledning til, jf. uttalelsen gitt av NIFs lovutvalg 12. mars 2020.

Alle som ønsker å delta bes om å registrere seg innen 21.03.2021 kl. 23.59 via Spond-app. Det er viktig for styret at vi får vite hvem som ønsker å delta på forhånd, slik at vi ved behov kan oversende relevant informasjon om gjennomføringen av årsmøtet på forhånd, samt at vi kan kontakte deltakerne direkte dersom det skulle oppstå tekniske problemer under årsmøtet.

Lenke til det digitale møtet vil bli sendt på epost til alle påmeldte i god tid før årsmøtet.

For nærmere informasjon om digitale årsmøter, se NIFs side om digitale årsmøter her.

Saker som et medlem ønsker behandlet på årsmøtet, må sendes styret senest 11.03.2021 til tommy@norfra.no Det er adgang til å fremme nye saker i forbindelse med godkjenning av saklisten (med unntak av endring av lov eller bestemmelser), samt fremme endringsforslag til sakene som skal behandles, og fremme benkeforslag til tillitsverv.

Fullstendig sakliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet, disse sendes på epost til de påmeldte og kan sendes til andre ved forespørsel til Tommy Ottesen eller Karen Bjørndalen (se kontaktinformasjon nederst).

Dersom noen har spørsmål, kommentarer, endringsforslag, benkeforslag eller forslag til saker ut over de som fremgår av saksdokumentene oppfordres det til å oversende disse til styret på e-post før årsmøtet. Dette vil lette gjennomføringen for dirigenten, og vil bidra til en bedre behandling av sakene på årsmøtet.
For å ha stemmerett og kunne velges til verv må medlemmet ha fylt 15 år, vært medlem av Tromsø karateklubb i minst en måned, og ha betalt kontingenten. Medlemmer under 15 år har møte-, tale- og forslagsrett.

Ved spørsmål som gjelder årsmøtet, kan Tommy Ottesen eller Karen Bjørndalen kontaktes.
Tommy: telefon 95744880 eller epost tommy@norfra.no
Karen: telefon 90145027 eller epost karenb71@gmail.com

Velkommen til årsmøte!

Med vennlig hilsen
Styret

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.