Sensei Elisabeth Eriksen oppsummerer her vårsemesteret for barnegruppa, og forteller litt om det som skjer til høsten.

Pandemien kastet skygger på begynnelsen av dette året også, og planlagt gradering for barnegruppa måtte derfor deles inn i to grupper. Den første gruppa graderte seg i januar, mens vi ventet til i februar med den siste. Dette også for at ungene skulle få samle litt treninger, og bli klare. For mange var dette den første graderinga, og det er selvsagt stort. Da er det også trist at ingen kan se på gjennom vinduet. Det gikk veldig bra med begge gruppene. Vi har mange flinke unger i klubben, og vi håper så mange som mulig fortsetter til høsten.

I mars fikk vi arrangert en etterlengtet sosial sammenkomst for juniorene. Det virket som om alle koste seg, og forhåpentligvis ble de bedre kjent med hverandre.

I april fikk vi endelig arrangert Ninja cup, og det varmet minst ett instruktørhjerte å se at de som hadde lyst, fikk utfolde seg på tatami.

De aller ivrigste fikk også gradere seg før sommeren slo inn. Dessverre var ikke ressursene der til å lage ei ordentlig sommerleir for ungene denne gangen, men vi satser stort på oppstartsleir i Harstad siste helga i august – så hold den av. Det blir mye gøy!

Tekst: sensei Elisabeth Eriksen
Bilder: Izabel Jensen, Jon Fredrik Finsrud, Trude Marie Bræck, Christine Leiksett
Redigert av: sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.