Tromsø karateklubb er stolt over å kunngjøre oppstarten av en ny sesong med fornyet fokus på ungdomsgruppen (Young Guns), som er rettet mot konkurransedyktig satsing.

Kick-off arrangementet, som fant sted denne søndagen (8. september), markerte begynnelsen på en sesong hvor treningsveiledning, gruppesynkronisering og individuelle målsetninger vil stå i sentrum.

Klubben har over tid utviklet et solid program for ungdomsgruppen, noe som har resultert i imponerende prestasjoner på både regionale og nasjonale stevner, inkludert flere medaljer og høye plasseringer. Med introduksjonen av målbare kriterier for testing, tar vi nå sikte på å løfte satsingen til et nytt nivå ved å fokusere på individuell utvikling og progresjon.

Internasjonale stevner har avdekket behovet for økt fokus på mental og fysisk herding, eksplosivitet, samt temposkifte. Disse elementene vil være avgjørende for å forberede våre utøvere til høstens utvalgte stevner, som inkluderer NNM i Alta og Lørenskog Cup.

Tromsø Karateklubb ser frem til en spennende sesong og er entusiastisk over å følge våre ungdomsutøveres utvikling og suksess den følgende sesongen.

Tekst: sensei Erling Paulsen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.