Aspirantpartiet opp til gradering

Mandag 14. mars var det gradering og avslutning av aspirantpartiet. Det var 10 håpefulle og litt nervøse barn som stilte opp, og var klar for gradering til 10. kyu.

P3140009 1000px
Fornøyd barneparti etter vellykket gradering.

Aspirantpartiet startet i september som en prøveordning. Dette for å se om det var mulig å gi de som var litt for ung for det vanlige barnepartiet et tilbud, der også foreldre kunne være med på treningene. De har hatt muligheten til å trene en gang i uka, og fikk altså nå prøve seg på gradering.

De fikk prøve seg på Kihon (teknikkene fra stående posisjon) og i Idogeiko (teknikkene i bevegelse med Zenkutsu Dachi). Til sist fikk de gå Taikyoku Sono Ichi.

Utøverne var både ivrig og flink, alle fikk juniorgraden 10. kyu. Vi gratulerer de med ny grad, og håper at de trives i karateklubben.

P3140004 1000px
Idogeiko: Zenkutsu Dachi og slag

Fra neste uke går aspirantgruppa inn i gruppen yngre junior, og får muligheten til å trene både mandag og torsdag. Nå når gruppene slås sammen så vil det bli ny felles treningstid for yngre junior på mandagene. Den nye treningstiden på mandagene er fra 18.00 – 19.00.

Instruktør på yngre junior gruppen på mandagene blir Senpai Elisabeth, med Dag Brattli som hjelpeinstruktør.
 

5 tanker om “Aspirantpartiet opp til gradering

 • 15. mars 2011 på 09:58
  Permalink

  Hehe. Det er morsomt å se at det er en slags liten Mini-Elisabeth der med 10. Kyu i øynene som ligner ganske mye på den tøtta som en gang stod med hvitt belte på rekka en gang i 1993! Håpe mine jenta en gang står der med gi 😉 Og vesst dette initiativet fortsetter så er det vel ei der til neste sesong?

  Svar
  • 28. mars 2011 på 12:21
   Permalink

   Mammaen er litt engstelig og veldig stolt på samme tid… Håper at hun og resten har lyst å fortsette nå når de blir «kastet til ulvene», dvs. begynner på partiet til de store ungene. Jeg vurderer fortsettelse av prosjektet enten til høsten eller til neste høst når guttungen kanskje kan starte. En av foreldrene har også hevet seg med på seniorpartiet etter aspirantkurset. Håper egentlig flere av dem har lyst å bli med fra høsten av. Det hadde vært bonus!

   Svar
 • 15. mars 2011 på 22:52
  Permalink

  «Aspirantpartiet startet i september som en prøveordning. Dette for å se om det var mulig å gi de som var litt for ung for det vanlige barnepartiet et tilbud, der også foreldre kunne være med på treningene.» Det var dette jeg ikke fattet og som ikke fremkom i avisartikkelen. Artig for ungene.

  Svar
  • 18. mars 2011 på 20:13
   Permalink

   Ja, det var ikke så lett å skjønne ut fra den avisartikkelen – enig! Jeg håer dette «prosjektet» fortsetter, Senpai Elisabeth har gjort en fantastisk bra jobb slik som jeg har skjønt det. Holder ut noen år til så begynner nok mine jenter der også 🙂

   Svar

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.