Årets karate-NM var et stort arrangement. Det ble avviklet hele fire norgesmesterskap over seks matter: wkf-kumite, shobon ippon, kata og fullkontakt karate.

Kvartfinale: Henning Dallavare (Vadsø) vs. Hossein Ahmadi (TKK)
Semifinale for Hossein.

Først ut fra Tromsø var Hossein Ahmadi (59 kg). På grunn av få deltakere ble lett- og mellomvektklassen slått sammen. Dette medførte at Hossein møtte utøvere som var betydelig tyngre enn han selv. I første kamp var motstanderen velkjente Henning Dallavare fra Vadsø. Hossein trykket hardt på med beinharde gedan mawashi geri og vant på dommeravgjørelse.
Semifinalen var mer jevn, også denne vant Hossein.
I finalen møtte Hossein den meget erfarne Morten Mattson fra Lørenskog . Kampen var veldig jevn, men dessverre ble vektforskjellen for stor og trykket for tøft for Hossein.

Hossein fikk en meget velfortjent sølvmedalje. Gratulere. OSU!

Ernst M. Pedersen tapte i første runde. Han klarte dessverre ikke å komme i gang med det tekniske som han ellers er veldig god til.

Rasmus Orstad (Bryne) vs. Ernst M. Pedersen (TKK)

På grunn av få deltakere og walkover gikk Maleen Gregusson rett til finalen i første kamp. Kampen var helt jevn, og Marleen hadde god kontroll. Marleen hadde en soleklare treff med jodan mawashi geri som hun beklagligvis ikke fikk poeng for.

Veldig imponerende NM-debut av Marleen.

Ørjan Johnsen fikk også walkover og havnet rett i finalen i sin klasse. Der måtte han godt kjente Sindre I. Jensen fra Finnsnes. Som vanlig gikk Ørjan hardt og teknisk, men måtte gi seieren til Sindre som var sterkere.

Dommerne våre presterte veldig bra, flere fikk prøve seg som mattedommer. TKK er stolt av dere!

Mesterskapet ble rent teknisk godt arrangert i år, betydelig bedre enn i fjor. Hallen var større og fasiliteter mye bedre.

Irene J. Skjelfjord (Bergen) vs. Marleen Gregusson (TKK)
Sensei Erling Paulsen fikk prøvd seg både som matte- og hjørnedommer.

Håper kyokushin-klubbene i Norge jobber godt fremover slik at det forhåpentligvis blir en økning av antall utøvere fremover.

TKK er fornøyd med resultatene, men vi håper våre beste fightere viser spirit og trener enda mer og hardere til neste mesterskap.

Marleen Gregusson og de andre medaljørene damer lett-tungvekt.

 

Gutter lett-tungvekt: Ørjan Johnsen (TKK) og Sindre I. Jensen (Finnsnes)

 

Hossein Ahmadi sammen med de andre medaljører klassen lett- og mellomvekt.
 
 
 
 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.