Da er kampene i British Open 2010 ferdig for noen minutter siden. Og her er de første oppdateringene fra Crawley.

Etter konkurranse. Ernst M. Pedersen, Steffen Haukedalen og Kristian Skog.

Ernst M. Pedersen (31) vant sin første kamp etter forlengelse. Han klarte å presse motstanderen flere ganger ut av kampområdet og hadde god kontroll på kampen. Det var veldig godt å vinne første kamp sier Ernst. I sin andre kamp møtte han en spaniol med sort belte 3. dan. Ernst fightet hardt og hadde veldig bra coaching fra landslagstreneren (NKO) Senpai Steffen Haukedalen. Spaniolen fikk likevel dessverre inn en velrettet Kage Tsuki og scoret Wasa-ari. Ernst sier at han følte at han «hadde kampen» det siste halve minuttet, men tapte likevel på poeng.

Kristian Skog (23) møtte i sin kamp en fighter fra Russland. Kristian fightet med veldig bra spirit og god kvalitet, og etter første runde var kampen helt jevn og gikk til forlengelse. Russeren vant beklagligvis andre runde på dommeravgjørelse.

I tillegg til deltakelse fra Tromsø var det også andre nordmenn som prøvde seg i årets British Open. Det var deltakere fra Ringerike Karateklubb, Horten Karateklubb og IFK-Norge. Rapport fra disse kampene kommer etterhvert.

Landslagstreneren (NKO) Senpai Steffen Haukedalen gjorde en kjempejobb for Tromsø Karateklubb og ga utøverne våre verdifull coaching. TKK er veldig takknemlig for den jobben han gjorde for klubben vår i dag.

Deltakelse i British Open er en stor begivenhet for TKK. Vi er nok en gang plassert på Kyokushin-kartet, og har fått mye verdifull erfaring som kan brukes i den videre satsingen.

Fullstendig rapport fra årets British Open kommer når Ernst og Kristian er kommet hjem.