Camilla Gundersen (arkivfoto)

Da er det bekreftet. Debutanten Camilla Gundersen (20) tok NM-gull med seier i sin klasse. Hun vant finalen med knockout etter bare 45 sekunder.

Jhon Hansen (24) kom på tredjeplass i sin klasse. Han fightet veldig bra og jenvt. I semifinalen tapte han dessverre på dommeravgjørelse i andre runde.

Ernst Pedersen (31) og Kristian Skoglund (18) fightet veldig bra, men tapte beklagligvis sine første kamper.

Oppdatering med flere detaljer og bilder NM kommer senere i kveld.

2 Thoughts on “CAMILLA ER NORGESMESTER”

 • Camilla trøkket på non-stop, hun er ung, har rette instillingen og kan nå langt. Hun har meget harde slag, og en spesielt fin Shita-Tsuki – noe som finalemotstanderen fikk erfare og endte opp på knerne etter 45 sekunder.

  Jhon møtte Stefan Fagerlig fra Bergen som er regjerende NM-mester fra ifjor og som også nå gikk hen og vant finalen. Stefan er kjent som et kondismonster og er lynrask eksplosiv utøver. Jhon fikk forlengelse og tapte til slutt knepent på dommeravgjørelse.

  Ernst møtte Morten fra Lørenskog som også gikk videre til å vinne sin klasse. Ernst var uheldig med garden og fikk en tidlig scoring mot seg etter spark til hodet. Men Ernst fightet taktisk bra og fikk inn veldig mange fine kneteknikker i låra til Mkorten som han garantert kjente godt. Men når tiden går ut og man har en scoring mot seg, så nytter det ikke at man tok igjen og presset godt på slutten

  Kristian sin kamp fikk jeg ikke sett, da jeg var dommer på en annen matte, men han gikk meget jevnt han også.

  Alt i alt et meget bra Stevne for TKK. Vi viser at vi henger absolutt med på de beste på landsbasis. Dette viser at det opplegget vi har klubben nå har riktig retning. Nå er det bankett og sårslikking 🙂

  OSU!

 • Gratulere gratulere Camilla meget godt gjort, dette må du jobbe videre. Veldig bra – igjen GRATULERE. Godt jobbet til dere andre også, tredje plass er ikke å forakte Jhon -supert.

  Dette vil bli markert i klubben til uka 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.