Den 8.-10. mars ble den fjerde finske kyokushin-vinterleiren avholdt i Lieto og Turku. Jeg var så heldig å bli invitert dit som instruktør.

IMG_2009 (Kopio)
Gruppebilde

Fredag var vi i Lieto som ligger ca. 15 km fra Turku, der hadde vi første av helgas i alt åtte treninger inkludert gradering. 

Det var 16 stykker som deltok på leiren, ikke det store antallet men det var en motivert og treningsvillig gjeng med god spirit. Det er sånn som gleder å se.

Bevegelsestrening
Trening av bevegelse

Lørdag var vi i en dojo i Turku, det var en god følelse å være i dojoen før klokka 07.00 om morgenen. Det ble kjørt fire økter inkludert gradering, det ble undervist i kihon, idogeiko, kata og kamp.

Kamptrening
Kamptrening

Søndagen startet med ei stamminatrening med 35 min intervall og en lang sparkeserie på puter. Trening nummer to var ei kamptrening. Dagens siste økt ble avsluttet med en kumite i omtrent en time.

Når siste treningen var over fikk elevene vita at de hadde bestått gradering og dermed fikk ny grad. Det var mange slitne og glade ansikt å se.

Sempai Kai, meg og Mikas sønn
Senpai Kai, meg og Mikas sønn

Søndagskvelden var det sayonaraparty med god mat og drikke som seg hør og bør.

Leiren var godt planlaget og vel gjennomført sånn som det skal være. Vi rette en stor takk til Mika for den innsatsen han legger ned for å fremme Kyokushinkai karate.

Osu!
Sensei
Bjørn Willumsen

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.