Harde tak på matta...
Harde tak på matta...

Lørdag 7. februar arrangerte Tromsø karateklubb åpen dag og “Power-weekend”.

TKK hadde invitert Finnsnes karateklubb (FKK), Shorin Ryu klubben og Tromsø Ju-Jitsu klubb. Første økt startet kl 10 som ble ledet av Sempai Bjørn TKK, han vektla mye bevegelse i kamp og hvilken alternativer man kan bruke for å unngå spark.

Etter en liten pause forsatte Anders Almkvist fra Shorin Ryu klubben med hurtige bevegelser slik dem trener til vanlig. Stilarten har mange fine øvelser som bygger på hurtighet og det er viktig for oss i kyokushin stilarten å ta med seg i vår trening.

FKK tok den tredje økten ved Sempai Frode, i denne økten ble det vektlagt mye på å gripe/styre motstanderen og kontrollere han/hun nede på bakken.

Siste økten tok Garfield Bania som er leder i Tromsø Ju-jitsu klubb. Jeg tro at hans instruksjoner var meget lærerik og helt ny for mange. Han hadde en fin metode å lære/vise andre på hvordan div teknikker skulle utføres.

Avslutningsvis vil vi takke all deltagere og instruktører som tok seg tid til å komme, jeg håper og tror alle hadde det lærerikt og hyggelig. De fleste som møtte opp var i fra Finnsnes karateklubb, jeg vil rette en stor takk til dem for spirit og oppmøte. Her har vi i Tromsø karateklubb mye å lære.

TKK skal ta selvkritikk for at informasjonsarbeidet i forkant av samlingen kunne vært bedre, her er det opp til oss i klubben å bli dyktigere.

Ellers stor takk til Sempai Bjørn og Magnus for å stille opp.

Ous !

Tommy Ottesen