Den 5. april dro ni stykker fra Tromsø karateklubb til Harstad for å trene med senpai Bjarne Rafaelsen og gjengen der.

IMG_1530

Nydelig vær begge dagene og mange fine elger både på og ved veien. Første trening var cirka klokken 21.00, så det ble seint før svetten var dusja bort. De fleste av oss sov på skolen og hadde det riktig så trivelig der. Sensei Bjørn hadde det hakket mer komfortabelt enn resten.

Første trening på lørdag starta klokka 07.30 så det ble tidlig frokost, men ingen sure miner av den grunn.

Etter morratreninga kjørte vi til John Kane da han hadde invitert oss alle på «brunch». Fullt hus og masse hjerterom. Skikkelig koslig; tusen takk John!

IMG_1514

Så kom turen til Grottebadet og to timer med lek og moro før en ny økt med sensei Bjørn. I alt tre treninger med sensei med mye kihon og kata.

IMG_1506

En super tur hadde vi og utelukker ikke at det blir flere. Takk til senpai Bjarne og dere andre i Harstad for en fin helg!

Oscar (på vegne av Tromsøgjengen)

2 Thoughts on “Super helg med Harstad karateklubb”

  • Så bra at det gror i Harstad. 🙂 Husker John fra da han trente i Tromsø, hyggelig kar med mye gode historier. Skal bli med til Harstad en gang – det lover jeg!

    • Så bra, vi ser frem til at du kommer. Tar du et Tameshiwarikurs med oss til høsten? Vi har nå fire som kan instruere, egen hjemmeside (www.harstadkarateklubb.no) og logo så nå er vi klare for nybegynneropptak.
      Hilsen Bjarne Rafaelsen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.