Kanskje er det skapt en tradisjon. I hvertfall ble det for tredje året på rad i helgen arrangert treningssamling med landslagstrener (NKO) Senpai Steffen Haukedalen.

Temaet for treningssamlingen var fullkontakt kamp, – med mye drill på taktikk, bevegelse og teknikk. I tillegg fikk vi testet ut nye treningsmetoder.

Et gjennomgående tema var variasjon, noe som er spesielt viktig dersom man ønsker å heve nivået til karateutøvere som er på et høyt nivå. Dersom trening blir for ensartet og forutsigbar er det fare for at nivået stagnerer. I løpet av helgen fikk vi innsyn i mange ulike metoder for å øke nivået; spesielt når det gjelder bevegelse, taktikk og utholdenhet.

Foruten deltakere fra TKK var vi så heldig at vi fikk besøk av karateutøvere fra Shorin Ryu Tromsø, Finnsnes, Kautokeino og Vadsø Karateklubb. I tillegg hadde Senpai Haukedalen med seg utøvere fra Ringerike Karateklubb.

Det er en markant økning i antall deltakere på denne treningssamlingen sammenlignet med i fjor. Det kan virke som om at interessen for fullkontaktkamp er økende. Dette er selvfølgelig veldig gledelig og motiverende for oss som styrer og instruerer i TKK.

Vi ønsker å takke Senpai Steffen Haukedalen for at han nok en gang tok turen til Tromsø. Vi gleder oss allerede til neste møte!

Last ned gruppebildet i full størrelse HER (7 MB).

Sak om treningshelga fra www.haukis.com finnes HER.

 

4 Thoughts on “Inspirerende kamphelg med Senpai Steffen Haukedalen”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.