For femte året på rad var det tid for kampleir med senpai Steffen Haukedalen som instruktør. Nytt i år var leirmesterskap og egne treninger for barn.

DSC_1865

Et av temaene som ble tatt opp under årets leir var taktikk, bevegelse og teknikkbruk i nærkamp (infight). Til kontrast fra kamp med vanlig avstand mellom utøverne er utvalget av teknikker i nærkamp annerledes. I tillegg beveger man seg forskjellig. Dette temaet var svært lærerikt, også for de som har drevet på med karate i mange år.

I løpet av helgen fikk vi nok en gang oppleve hvilken fantastisk instruktør Senpai Haukedalen er. Hans evne til å videreformidle lærdom han har gjort i forbindelse med hans gjerning som landslagstrener (NKO Shinkyokushin) er formidabel. 

Søndag var det tid for leirmesterskap. I løpet av barnemesterskapet fikk vi se mange kamper med høy teknisk kvalitet. Det er ingen tvil om at TKKs satsing på barn og kumite (kamp) begynner å vises, kvaliteten øker år for år. Blir svært spennende å følge disse barna i årene som kommer, tror TKK kan vente seg gode resultater derfra etterhvert.

Sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.