I helgen ble høstens Kick Off-camp avholdt i vår samarbeidsorganisasjon Shinkyokushin. Treningssamlingen ble avholdt i Horten. Over hundre deltakere fra Sverige, Danmark og Norge deltok; og et fantastisk vær og en svært dyktig instruktør ga en meget vellykket camp.

pic_640

IMG_7247Fra Tromsø var undertegnede, og helgen ble svært så lærerik. Valeri Dimitrov Sensei er en lavmælt instruktør, men man merker med en gang at han er en mann man bør lytte til. Treningene ble lagt opp med cirka halvt om halvt teknisk drilling og sparring. Den tekniske delen ble gjort som i fjor, Sensei Dimitrov tar imot spørsmål og kommer med tekniske løsninger på disse, som man skal prøve ut i driller. Her var alt fra Valeri Geri og Tobi Ushiro Geri, til blokkeringer av spark og slag samt nye måter å tenke i gitte situasjoner.

Hele veien var det stort fokus på sosialisering mellom landene og jeg sparret knapt med en nordmann under hele campen, dette gir en ekstra gevinst i og med at man får et innblikk i de forskjellige land og dojoenes særegenhet.

Alt i alt en helg som ga mersmak, og jeg håper og tror at dette blir gjentatt så snart som mulig. En stor takk må rettes til Sensei Sjur og Senpai Bård i Horten og alle deltakerne, og ikke minst Valeri Dimitrov Sensei for en super helg!

IMG_0396_640

Osu! Ernst M. Pedersen

Lenker til flere artikler og bilder:
http://www.haukis.com/wp/?p=10089
https://www.facebook.com/groups/425611510823265/

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.