For andre året på rad er Sensei Bjørn Willumsen hovedinstruktør på den finske vårleiren. Her er hans rapport.

Finland Springcamp 2011 023 700px
Gruppebilde av deltakerne på leiren

I år ble leiren avholdt i Tampere, den ble arrangert av Jari Salmentausta fra Kyokushin Tampere. Jari hadde gjort en grundig jobb med leiren. Alt var på stell og ting bar preg av å være gjennomtenkt. Vi trente i en underjordisk hall noe som var litt uventet, med det må sies at det fungerte veldig bra.

b a 200px
Sensei Willumsen og Senpai Korobov

Beklageligvis ble flyet mitt fra Stockholm til Tampere innstilt så jeg måtte fly via Helsingfors og buss derfra. Det førte til at jeg ikke rakk første instruksjon fredagskvelden. Heldigvis var min gode venn Sempai Anatoly fra Russland til stedet og han overtok instruksjonen min og hadde ei meget bra trening, stor takk til han.

Et tyvetalls elever deltok på leiren barn og voksne, det var deltakere fra Sempai Anatolys Korobov dojo i Russland og fra Finland. Det ble kjørt et variert opplegg med kihon, idogeiko, kata og kumite. Det ble også kjørt gradering for kyu gradene med en kamptest på søndag, alle som deltok kunne slitne men fornøyd ta imot sin nye grad etter kamptesten var ferdig søndag.

Søndags ettermiddag hadde Jari Sayonaraparty på programmet, da var det oppmøte på en stilig restaurant inne i sentrum av Tampere, hvor vi fikk oss et godt måltid med mat. Det var ei trivelig og god avslutning på en godt arrangert leir.

Osu!

Finland Springcamp 2011 008 500px
Jari i action
Finland Springcamp 2011 001 500px
Senpai Kai Hallamaa, leder av Finnish Kyokushin Union. Var skadet, kunne derfor ikke delta.

Video fra leiren fra Youtube (Kaapinpaikka)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.