Rapport fra karate-NNM Kirkenes 2.-3. november.

IMG_3010

Lørdag formiddag ankom Tromsø karateklubb Fjellhallen i Kirknes hvor det skulle avholdes nordnorsk mesterskap i karate. Det var med stor spenning og nervøsitet vi ankom fjellhallen i Kirkenes. Hallen er sprengt ut i fjell og fremstod som et flott anlegg. Sør-Varanger karateklubb hadde lagt opp til at utøverne fikk godt med garderobeplass og flotte tribune for foresatte og alle som hadde lyst til å se karate i fri utfoldelse.

IMG_3011

Etter innveiing og registrering var det bare å gjøre seg klart til stevnet, men som alle veit så kan det bli litt venting og har man ull-lester med seg så går dette som oftest bra. Først ut var kata for barn, her fikk alle som hadde lyst lovt til å prøve seg – med eller uten telling. Og barna gjorde det bra, det er tross alt ganske tøft å stå alene på matta i fremmede omgivelse. Så fortsatte stevnet med kata for ungdommer og seniorer.

Etter kata så ble det avviklet kamper for barna, her var det stor innsats og høy tenningsnivå og det er fint å se at barna har det gøy med å møte andre barn på matta. I denne alderen handler det like mye om å skape et trygt forhold for barna på matta, enn det å vinn eller tape. Men i sum så gjorde barna flotte prestasjoner. Stevnet forsatte for aldersgruppen 13 år og oppover og det var mange fine kamper å se. Det bør nevnes at Oscar og Tatiana fra vår klubb deltok for første gang på et slikt stevne og selv om Tatina havnet i en miks-klasse så tror jeg dette var en god erfaring å ta med seg videre. Dan og Rebecca gjorde det bra, med mange jevne og gode kamper.

IMG_3021

Så til slutt hadde vi Ernst og Hossein som har gjort dette før, dem fikk noe gode kamper med jevngode utøvere – men måtte gi tapt for det gjeveste metallet i sin fullkontaktklasse. Men etter prinsippene i NNM så er Ernst nordnorsk mester i denne klassen og i klassen med begrensinger. Gratulere Ernst!

IMG_3018

IMG_3027Ellers ble det etter stevnet tid til et bassengbesøk for barna og NNM ble avsluttet med felles pizzaspising på Ritzz.

Avslutningsvis kan vi vel si oss enig i at dette var et fint arrangement med fine erfaringer og mye bra og bygge videre på. Retter samtidig en stor takk og honnør til Sør-Varanger karateklubb som tok godt i mot oss og avviklet et flott NNM.

Super takk, til alle som bidro på turen.

Tommy

Resultater
Fullkontakt knockout menn tungvekt
2. plass Ernst Pedersen

Kontakt med begrensing knockout menn lettvekt
2. plass Hossein Ahmadi

Kontakt med begrensning senior menn lett tungvekt
1. plass Ernst Pedersen
3. plass Oscar Grøntoft

Kontakt med begrensning senior damer miks-klasse
2. plass Tatiana Kabeshova

Kontakt med begrensning junior 13-14 år gutter
3. plass Dan Nicolaisen Arnesen

Kontakt med begrensning junior 13-14 år jenter
4. plass Rebecca Bjørndalen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.