Da er tiden endelig kommet hvor klubben skal ut og sanke erfaringer og forhåpentlig medalje, heder og ære.

tatiana
Tatiana Kabeshova deltar på NNM.

Helgen 1.-3. november drar en stor kontingent fra Tromsø karateklubb oppover til Kirkenes for å delta på nordnorgesmesterskap (NNM) i karate,  totalt blir vi cirka tjue personer. Tromsø karateklubb stiller med dommere og utøvere i tillegg til foreldre som reiser med sine barn.

ernst
Ernst Magne Pedersen deltar på NNM.

Nytt av året er at NNM arrangeres av Sør-Varanger karateklubb. NNM har tidligere år vært arrangert  av Tromsø og Finnsnes karateklubb. Så forventningen er store, både for oss som utøvere, men også på den arrangørmessig siden av NNM.

Det er også veldig lenge siden så mange har reist sammen til et stevne, men dette er i tråd med klubben satsing på de unge i klubben. Det blir spennende å se på om våre interne klubbmesterskap kan bidra til at sperren” for å delta på slike stevner blir redusert til et minimum.

Tromsø karateklubb ønsker en vekst i slike aktiviteter i årene fremover, og håper at dette er et viktig bidrag i riktig retning.

oscar
Oscar Grøntoft deltar på NNM.

En oppfordring til dem som drar, er å ta med seg godt med klær for å holde seg varm, for eksempel overtrekkjakke, bukse, ull-lester og -votter. Ta også med tape/plaster, og eventuelt isposer.

Og ta med god humør, dette blir artig og spennende.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.