Torsdag 10. mars kl 19.30 er det gradering for seniorer i Tromsø Karateklubb.

DSC 2185
Bildet fra forrige seniorgradering (desember 2010).

For å kunne gå opp til gradering kreves det at utøveren har treninger nok til å nå oppmøtekravene skissert i syllabus, og ikke ha utestående fordringer til klubben.

For de som er usikker om de har nok oppmøte, eller andre spørsmål, ta kontakt med gruppeansvarlig, Senpai Torfinn på torfinn1968@gmail.com

Påmelding

Påmeldingsfrist for seniorer er 8. mars, skjema tas inn etter trening på tirsdag. Skjema henger på oppslagstavla i Dojo.

Graderingsavgift

For å få gå opp til gradering betales må det betales et administrativt gebyr. Dette betales kontant på graderingsdagen. Satsen er:

• Senior kr 200,-

Kostnad for evt. kjøp av belte kommer i tillegg. Beltet koster kr 80,-

Tidspunkt

Graderingen starter kl 19.30. Avhengig av hvor mange som skal opp, kan graderingen vare lengre enn normal treningstid.

Kandidater som kommer for sent vil ikke få prøve seg på gradering. Møt gjerne opp 10 minutter før for å betale avgift og levere inn graderingspass.

Graderingspass

For de som har gradert seg tidligere er det viktig at de tar med seg sitt graderingspass, da evt. ny grad vil bli skrevet inn her. Ugraderte får utlevert pass ved første gradering.
Passet er utøverens bevis på at vedkommende er medlem i Tromsø Karateklubb, og at han innehar den angitte grad. Det er viktig å ta vare på passet. Passet må fremlegges på mesterskap og ved trening i andre klubber.
Dersom man mister sitt pass må det utskrives et nytt. Da påløper en administrativ utgift på kr. 100,-. Dersom du trenger nytt pass, ta kontakt med Torfinn Larsen i god tid før gradering.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.