Da er vi endelig kommet frem til Shizuoka, Shihan Shibata sin hjemby. 
 
Shihan Shibata og Sensei Bjørn
(Bilde: Shihan Shibata og Sensei Bjørn)
 
Etter nesten 24 timer på reisefot er vi innkvartert på et greit hotell som har det vi trenger; dusj så vi er rene og pene, seng så vi får sove og restituere og ikke minst internett så vi får rapportert hjem. 
 
Reisa gikk i grunnen smertefritt bortsett fra noen forsinkelser, en time i Tromsø og to timer i Helsingfors. Forsinkelsen i Helsingfors bød på litt utfordring med å få gitt beskjed til Shihan Shibata som skulle møte oss på Tokyo flyplass Narita, men etter litt telefonkontakt med Sensei Sven fikk vi gitt beskjed via tekstmelding og sikret oss med å sende en beskjed på Facebook også så vi ankom flyplassen nesten samtidig. Etter møtet på flyplassen fikk vi beskjed om å stå i fudo dachi mens Shihan kjøpte togbilletter, og vi så nok litt bortkomne (eller skumle, hvem vet) ut der vi sto å så på stressede japanere for et par sikkerhetsvakter kom gående rakt bort til oss å ba om pass og lurte på va vi gjorde der. Heldigvis kom Shihan tilbake før for mange fikse forklaringer på engelsk måtte utleveres. Etter en kort samtale om Karate fikk vi reise videre med expresstog til Tokyo og videre med Shinkansen, som jeg kan skrive under på at beveger seg i bra hastighet.
 
Nå er det avslappningstid i et par timer før første treningsøkt står for tur, da er det en lett fellestrening i Shibata dojo. Oppdateringer kommer etter hvert!
 
Osu!
Bjørn og Ernst i Shizuoka, Japan.
 

Noen bilder fra turen så langt:

One Thought on “Sensei Bjørn og Ernst i Shizuoka”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.