Da er vårsesongen snart over og avsluttes med årets største begivenhet – sommerleiren.  

DSC 2149 700px
Bilde fra gradering sist vinter.

Med japanske instruktører og mange deltakere, så må dette bare bli suksess. Vi i teknisk komite anbefaler alle som kan, å trene på sommerleiren, da dette er både lærerikt og morsomt.

For de som skal gradere seg nå til sommeren, så foregår dette på sommerleiren. Den tekniske testen og kumite testen er på søndag, men de som skal gradere seg vil bli vurdert under hele leiren. Det vil derfor være lurt å få med seg så mange treninger som mulig på sommerleiren, for å få best mulig vurdering. Det vil ikke være anledning å bare møte på teknisk test og kumitetesten på søndag for å gradere seg.

Påmelding til gradering gjøres samtidig som dere melder dere på sommerleiren, med å krysse av på gradering. Graderingslistene gjøres klar torsdag 16. juni, ingen påmelding til gradering etter denne datoen vil ikke bli godkjent.

Graderingsavgiften sammen med leiravgiften, eller ved registrering ved leirstart på torsdag. Satsen er:

Seniorer kr 200.-
Juniorer kr 100.-

Gradering for de yngste og ferskeste juniorene

For de aller yngste og ferskeste juniorene som synes det kan være litt skummelt å være på sommerleir, med mye folk og mange ukjente, vil det være en gradering for disse på mandag 20. juni kl 18.00.

Dette vil kun være et alternativ for de juniorene som er under 12 år, og fra ugradert til og med 8 kyu. Disse må sende påmelding til gradering til Senpai Torfinn (torfinn1968@gmail.com) på mail før 16 juni.

Vi anbefaler likevel at flest mulig er på sommerleiren, da dette er veldig lærerikt både for unge og gamle. Alle andre juniorer og seniorer enn de aller yngste referert til i dette avsnittet må gradere seg på sommerleiren. Neste anledning for gradering vil være i desember.

Graderingskrav

For å kunne gradere seg må oppmøtekravene være innfridd og alle økonomiske forpliktelser til karateklubben være innfridd. Det må også være gtt godkjenning fra gruppeansvarlig for din gruppe.

Hvis det er spørsmål vedrørende graderinga, ta kontakt med gruppeansvarlig for din gruppe, hovedtrener Sensei Bjørn Willumsen (siag@frisurf.no) eller Senpai Torfinn Larsen (torfinn1968@gmail.com).

Osu!

Teknisk komite
Tromsø karateklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.