Da var året sommerleir slutt og Tromsø Karateklubb takker for denne gang. Leiren ble en suksess med deltakere fra fire land.

Sensei Miyagi og Shihan Shibata, Fjellheisen Fløya.

Det ble tid til både midnattsoltrening på Fløya, Idogeiko, utetrening, Kumite, Kata, gradering med kumitetest og leirmesterskap. Vi har lært mye, blitt kjent med karateutøvere fra andre steder og etterhvert kommet i ganske god form.

Treninga på Fløya var i hvertfall rent geografisk et høydepunkt. De aller fleste deltakerne gikk 421 m.o.h. for å komme seg til endestasjonen for fjellheisen. Deretter var det tid for en trening i praktfull midnattsol. Det var ikke særlig varmt der oppe, men de fleste ble varm og svett av økten. Det var ganske mange turister der med kameraer som benyttet anledninger av å ta bilder av deltakerne på årets Kyokushin Midnightsun Summercamp.

På siste dag av sommerleiren var det kumitetest for dan-kandidatene og sommerleirstevne. I år hadde vi to dan-kandidater, begge fra Finland. Det ble mange harde og gode kamper der kandidatene viste god teknikk og spirit.

Etter kumitetesten var det tid for et lite sommerleirstevne. Det ble delt inn i junior- og seniorklasse. Kampene var satt opp slik at deltakerne fikk «matchet» seg mot passende motstandere.

Det var mange blide ansikter å se når resultatet etter kyu-graderingen ble offentligjort. Dan-kandidatene må vente enda en stund før de får vite sitt resultat.

Vi gleder oss allerede til sommerleiren neste år!

BILDER FRA SOMMERLEIREN

Kihon på Fløya.

Mange turister følger med mens treninga pågår.

Trening i Dojo
Klar for gradering. Shihan og Sensei.
Kumitetest – 10 kamper
Kumitetest – 20 kamper.

Kumitetest

Sommerleir slutt – utdeling av gave til Shihan Shibata

Gave til Sensei Takeshi Miyagi