Tradisjonen tro ble Tromsø karateklubbs sommerleir gjennomført, i år 12.-15. juni med i overkant av 70 deltagere. Leiren ble ledet av Shihan Shibata som i år hadde med seg to svært gode hjelpeinstruktører.

_DF14930

Treningene var varierte og med høy kvalitet som ga oss mange og gode innspill vi tar med oss i videreutviklingen av Tromsø karateklubb. Det er et privilegium å få oppleve slike instruktører og det rettes en stor takk til Sensei Bjørn Willumsen og Sensei Øystein Valanes for den tekniske organiseringen av treningsleiren.

_DF14850

Det var både nasjonale og internasjonale deltagere, og stemningen var god gjennom hele leiren.

_DF14846

Søndagen ble det avholdt gradering, en seanse som strakk seg over mange timer med høy intensitet med utøvere som må vente litt i spenning før resultatene foreligger.

_DF14831

Det sosiale aspektet var veldig bra, og mange bidro til at leiren som helhet ble svært vellykket. Takk til Senpai Tommy Ottesen, Rita Ringjord og Senpai Hallgeir Ringjord for lørdagens tilpassede grillaktivitet med bidrag fra Sissel Gundersen for å låne oss lokaler. Takk til styret, alle foreldre, frivillige og deltakerne som har stilt opp og gjort dette mulig for oss å gjennomføre dette.

Med ønske om god treningssommer.

Sensei Svein Erik Setermo

Foto: Kenneth Augdal, Augdal.net

_DF14803

_DF15258

_DF15173

_TSJ8083

_DF14545

_TSJ7858

_DF15332

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.