Gratulerer til familien Bjørndalen, som fikk spiritprisen for 2010 i Tromsø Karateklubb.

John Markus, Karen, Rebecca og Miriam Bjørndalen er alle medlemmer i Tromsø Karateklubb. At fire er fra samme familie, er medlemmer og trener i vår klubb er sjelden. I tillegg er de med på de fleste klubbaktiviteter også utenfor treningene. Der det skjer noe i klubbsammenheng er det alltid noen fra familien tilstede. Dette viser god klubbånd og Kyokushin-spirit, og de hedres dermed med årets spiritpris.

«Både vi voksne og ungene synes at det er oppmuntrende å få prisen» kunne John Markus si etter at prisen var utdelt. «Da prisen skulle deles ut, stod vi begge og så oss rundt for å gjette hvem som skulle få den» sier Karen, og både hun og John Markus var helt sikker på at der ikke ble dem. Derfor var overraskelsen stor når Sensei Bjørn Willumsen meddelte at spiritprisen for 2010 gikk til familien Bjørndalen. «Prisen vil nok få en hedersplass i stua», sier John Markus.

Teknisk komité ønsker å vise at det ikke bare er hard trening og mye oppmøte som er viktig for å få prisen. En helhetlig tenking både på klubben, andre medlemmer og Kyokushin er like viktig. At familien Bjørndalen har vært viktig for et bedre sosialt miljø også utenfor treningene er det ingen tvil om.  Mange utøvere som har trent i mange år, har uttalt at John Markus og Karen er et samlingspunkt ute i oppholdsrommet etter trening, og at dette har gjort at de har følt seg mer som en del av klubben nå enn tidligere.

Spiritprisen
Hvert år i januar så deler Teknisk komité, i Tromsø karateklubb, ut en pris for foregående år, som går til utøver(e) som på forskjellige måter har vist stor spirit innen klubben. Teknisk komité står veldig fritt til å velge hvilke kriterier som fører til nominasjon for prisen. Faktorer som enkelthendelser på treningene, stor treningsiver, god spirit og klubbånd er faktorer som vurderes.

I tillegg til spiritprisen, gir Teknisk komité hver halvår (ved gradering i desember og på sommerleiren) en liten oppmerksomhet til den av de voksne og den av juniorene som har flest treninger i løpet av siste halvår. Denne konkurransen er for å stimulere utøverne til å trene mest mulig, da det er på trening du lærer karate.

Da ønsker Teknisk komité alle utøvere et nytt år fylt med mye trening. Stå på og gi aldri opp!!!

Teknisk komité
Tromsø Karateklubb

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.