Fra venstre: Sjur Vestlie og Steffen Haukedalen

Sett av helgen 5. – 7, mars, for da kommer Senpai Steffen Haukedalen fra Ringerike Karateklubb og Sensei Sjur Vestlie fra Horten Karateklubb. Sjur og Steffen er ansvarlige trenere for landslaget til NKO (Norges Kyokushin Organisasjon) – Shinkyokushin.

Kenji Midori og Steffen

Steffen Haukedalen er leder for Kumitegruppa/landslaget og primus motor og klubbleder i Ringerike Karateklubb. Steffen har over 25 års erfaring innen kampsport. Han er tidligere norgesmester og svartbelte i Tae Kwon-Do i tillegg til bred erfaring innen boksing, Krav-Maga og MMA. Han har deltatt i flere nasjonale og internasjonale fullkontaktmesterskap med toppplasseringer.

Sjur går Kata

Sjur Vestlie er, i tillegg til landslagstrener,  klubbleder i Horten Karateklubb og rådgiver i teknisk komite. Sjur har over 20 års erfaring innnen Kyokushin karate og er tidligere norgesmester i både kumite og kata. Han var eneste norske deltager i det 9. åpne verdensmesterskapet (2007) i fullkontakt karate, Tokyo Japan. Han er også internasjonal dommer i fullkontakt.

Sammen har Steffen og Sjur fått Norge igjen på det internasjonale Kyokushin-kartet. Nå er Norge igjen å se på matta i Crystal Palace og nylig toppet det seg med norsk gull i Dutch Open. Det jobbes også veldig aktivt og unikt med en skandinavisk samarbeidsplan for oppfostring av unge talenter – «Scandinavian Teen Exchange». kort oppsummert: Deres initiativ og spirit gir ringvirkninger i hele norge, og nå er vi altså så heldige i å få dem opp til Tromsø. Denne muligheten kan du ikke gå glipp av!

Deltakeravgift er satt til kr 300,-

Program for helgen

Fredag 5. mars
1900 – 2030

Lørdag 6. mars
0900 – 1030
1300 – 1430
1600 – 1730

Søndag 7. mars
1000 – 1130

OSU!