Lørdag 17. februar var det klart for det første av vårens tre stevner i Bergen.

Tromsø karateklubb stilte med fem deltakere: Sebastian, Erik, Magne, Ellisiv og Ole-Kristian. Juniorene gikk både kata og kumite, mens Ole-Kristian holdt seg til kumitedelen.

Ellisiv var først ute av våre i kata, og sikret seg en fin sølvmedalje. Sebastian gikk fine kataer, og klarte en bronsemedalje, mens Magne tok en positiv fjerdeplass i samme klasse. Erik var sist ute i kata, men hanket inn en sølv i klassen sin.

Alle våre viste svært gode takter i kumitedelen av stevnet. Ellisiv gikk mot motstandere som var 8–9 kilo tyngre enn henne. Hun klarte seg veldig bra tross ukjent motstand, og ble nummer tre til slutt.

Våre tre gutter havnet til slutt i samme klasse basert på alder og vekt. Magne gikk bra, men endte opp uten plassering. Sebastian pådro seg en skade i semifinalen, men dro seieren i land på en mesterlig måte. Erik vant sine kamper på effektive mawashi jodan. De to møttes i finalen, hvor Erik gikk seirene ut. Til slutt var det Ole-Kristians tur. Han møtte Sebastian Kyemo fra Bergen karateklubb, som jeg husker som en svært teknisk god, ung mann fra tidligere mesterskap. Ole-Kristian gjorde en god figur, og hanket inn enda en sølv for Tromsø karateklubb.

Mia gjorde en kjempejobb som coach, mens undertegnede stilte som hjørnedommer.

Tekst: Elisabeth Eriksen, sensei
Bilder: Jon Ole Lyngaas

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.