Høstens klubbmesterskap ble gjennomført med mange spennende dueller i både kamp og kata.

Først på programmet sto kata, hvor de aller yngste gikk en kata hver, og de i 11–12-årsklassen gikk to kata hver. Samlet var det 26 deltakere i kata.

Fra klassen 13 år og oppover gikk alle to kata med dømming på poeng. Dette ga seg utslag i følgende pallplasseringer. I kata-klasse 13–14 år gikk Ellisiv Leithe til topps med Theodor Finsrud på andreplass.

I kata-klassen 15–17 år gikk Magnus Ryvoll Sivertsen til topps med Brage I. Navas som en god nummer to.

I voksenklasse var eneste deltaker Jon Fredrik Finsrud, som dermed etter to kata gikk helt til topps.

I kampklassene var det 26 aktive deltakere og det ble gått 39 kamper. I de større klassene fikk de aller fleste gått både tre og fire kamper.

I Guttaboys-klassen var det Eirik Kristoffer Jonsson som pekte seg ut med samlet fem av fem seire, og med Tarjei Haukebø som en god nummer to.

I Røkla-klassen av gutter var det Arnar Leithe som pekte seg ut med tre av tre seire.

I Fremadstormende gutter-klassen gikk Magnus Ryvoll Sivertsen til topps, med Robin Hellwig Johansen på andre plass.

Det hyggelige var at en også fikk til rene jenteklasser i både klassen opp til 10 år og 13–14-år-klassen. Jentene gjorde en hederlig innsats med fartsfylte og spennende kamper. Samlet lover dette godt for rekruteringen i jenteklassene.

Så rettes det en stor takk til alle foreldrene som sto for kakebaking, kiosksalg, salgsbod med klær og utstyr, samt at sekretariatet med speaker var foreldredrevet.

En stor takk til dommerne som fikk en lang kveld med dømming av mange kamper og kata.

Til slutt kan det nevnes at fra flere av deltakerne meldte ifra om et flott gjennomført klubbstevne. Spesielt ift. at det ble lagt opp til mange kamper, også i de klassene med få deltakere.

Tekst: Martin Sivertsen
Bilder: Kenneth Augdal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.