Lørdag 14. mars arrangerte Ringerike Karateklubb sitt årlige «klubbstevne», Mushin Challenge, for 10. år på rad og der var undertegnede på plass.

MC2015-12---KopiAlt fra førstegangs juniorer til rutinerte ringrever sto på årets fightcard, og det er artig å se hvordan kampleder rettleder og styrer kampene, og kommer med gode kommentarer til både utøvere og publikum underveis. Underholdningsverdien var god og det var flere særdeles bra kamper som ble gått!

Selv gikk jeg to kamper mot henholdsvis nybakt norgesmester i lettvekt Bård Even Kvamme fra Arendal Karateklubb og en gammel ringrev i Knut Larsen fra Færder Karateklubb. Som alltid spennende å møte nye motstandere, og det var svært lærerikt å kjenne på alt fra nerver og tvil om egen form på forhånd, til man står på matta å prøver å yte sitt beste og ikke minst til å kunne ta en prat med motstanderen etterpå å være enig om at dette var utrolig artig.

11068800_10153115857058363_1023671272_nSøndag fikk jeg også med meg en «lett» 2-timers treningsøkt i dojoen, hvor mange nyttig innspill både fra sparring og tekniske detaljer var resultatet. Som vanlig fantastisk å være på besøk hos senpai Steffen og kompani på Hønefoss, her blir man godt tatt imot og integrert i dojoen og man har det så gøy at tida flyr avgårde!

Ernst M. Pedersen

Mer info og bilder finnes på http://www.haukis.com/wp/?p=13951

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.