Tromsø karateklubb ønsker å gi alle sine utøvere sjansen til å øve seg på å stille i mesterskap, og vi er veldig glade for at mange griper den sjansen.

11

Mange foreldre har kanskje merket de hindrene deres barn må overvinne for i det hele tatt å melde seg på og stille på matta, enten det er i kata eller kamp. Noen er for sjenerte eller har sceneskrekk, og vil ikke stille i det hele tatt. Det er helt greit. Man kan trene uten å være med på stevner. Desto større er også det å overvinne sjenansen, sceneskrekken, eller hva det er som hindrer det enkelte barn i å stille opp. I så måte var de alle vinnere, de som stilte på stevnet denne gangen.

1

Mange er også redde for å tape eller å få vondt når de stiller opp. Tromsø karateklub følger retningslinjene til Norges idrettsforbund, og rangerer ikke utøvere fra 12 år og nedover. Som lagleder, må jeg ærlig si at jeg husker lite av hvem som vant/tapte i de ulike kampene. Det jeg husker, og som er viktig å huske for alle involverte, er den innsatsen hver enkelt utøver la ned og ut fra sitt nivå klarte å gjennomføre. Som eksempel, vil jeg nevne et par stykker som syntes deres første kamp gjorde så vondt at tårene spratt. De stilte likevel opp i neste kamp, og gjorde god figur. Det er tøft og imponerer meg!

2

Det er mye talent å spore blant våre yngste utøvere, og det er godt å se at de morer seg på matta. Som hovedtrener for ungene, er jeg veldig fornøyd med å se at det både spirer godt i rekkene og at vi har holdt på mange av utøverne våre slik at de er spredt på alle beltefarger.

3

Vi i Tromsø karateklubb håper at flest mulig fortsetter slik at vi vil se en god vekst og fremgang bak de utøverne på juniorsida som allerede er unge og lovende. De fleste av disse har nå gått over til seniorpartiet, og det varmer å se hvilken god fremgang de har.

3a

4

5

6

7

8

9

10

Tekst: Elisabeth Eriksen, sensei
Foto: Kenneth Augdal
Redigering: Sven Jonsson, sensei

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.