Den første dagen av 50th All Japan Karate Tournament er over, og dagen gikk til avvikling av katakonkurransene.

Robin videre til neste runde

Vi har hatt en fantastisk dag i Japan med mange sterke inntrykk og opplevelser. Vi sto opp til en felles frokost før vi satte veien med tog mot Granship Arena.

«Å før en arene, vi måpet litt når vi gikk av toget og fikk sett et monster av bygg, bare å tre inn der var majestetisk. Vi foreldre fant oss fort tilrette oppe på ett tribuneanlegg som kan minnes om Santiago Bernabeu», forteller Terje Johansen.

Utøverne som skulle på matta i dagens katakonkurranse fikk skiftet og varmet opp, mens trenerne (Mia og Elisabeth) fikk kontroll på hvilken matter de ulike skulle gå på. Det var ikke mindre en seks av de.

Først gikk Theodor, Ellisiv og Sebastian en sterk Pinan sono go i lagkata. De røk ut i innledende runde mot et japansk lag som kom til semifinalen. De fikk skryt av sin innsats, og det meste av sceneskrekken slapp.

At vi er i Japan kunne merkes på dømmingen. Theodor møtte en gulbelte og tapte, der vi alle var sikre på seier. Ellisiv gikk en jevn kamp mot sin japanske motstander men tapte. Sebastian gikk en bra kata mot en japansk brunbelte, og tapte også sin første kamp. Det muligens litt ulik oppfatning hva som er god kata.

Robin gikk en Pinan sono ni i sin første kamp, han vant mot sin japanske konkurrent! I runde to møtte han en sortbelte (1. dan) og røk ut.

Men vi fra Tromsø karateklubb sitter igjen men mange gode opplevelser, og i morgen er en ny dag med kumite (kamp). La oss alle håpe det blir god dømming og en godt mesterskap for oss alle.

Vi avslutter kvelden med felles middag.

I morgen er det tid for kamp.

Åpningssermoni

Svært god innsats av Teodor

Peptalk med sensei Elisabeth

Stort arrangement, seks matter!

Fin gjeng i fine omgivelser

Noen av våre superengasjerte supportere

Tekst: Terje Johansen
Bilder: Ellisiv Leithe og Terje Johansen
Redigering: sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.