50th All Japan Karate Tournament er over, og Tromsø karateklubb har innhøstet veldig mye erfaring.

Fenomenal god innsats av Ellisiv Leithe

På den andre turneringsdagen var det tid for kumite-konkurranse (kamp). Det ble en dag spekket med gode opplevelser! Og noen skader.

Theodor Finsrud var først ut av våre. Han gikk en fantastisk kamp, og kjørte motstanderen av matta gang etter gang. Dessverre slo han så hardt at pekefingeren på høyre hånd enten ble kraftig forstuet eller brukket. Klar seier til Theodor. I sin andre kamp møtte Theodor en japaner. Kampen ble svært jevn, men japaneren vant på dommeravgjørelse.

Robin Hellwig-Johansen møtte en motstander som fikk inn noen harde slag, Robin tapte dermed på poeng. En meget god kamp av ham også.

Ellisiv Leithe møtte en jevnbyrdig motstander. Som de andre deltakerne fra TKK, gikk hun en forrykende kamp. Ellisiv ble truffet av to slag til hodet, dette gjorde sitt til at hun tapte til slutt.

Jon Fredrik Finsrud er den fryktløse masteren. Jammen vant han sin første kamp! Med kutt i panna, kunne han minne om gode, gamle Rocky Balboa etterpå. I andre kamp dukket det opp en japansk shihan. Slike taper ikke for en gulbelte fra nord, men han kjente det nok i etterkant.

Utøverne våre ble kyndig coachet av senpai Mia Finnestrand med sensei Elisabeth Eriksen som språkforvirret hjelpecoach.

Våre to hjørnedommere, sensei Bjørn Willumsen og sensei Svein Erik Setermo fikk rundt 20 kamper hver. De gjorde en fin figur, og samlet seg god erfaring.

«Det var en fin turnering, med mye erfaring og ting å ta med seg videre. En vond finger må man tåle iblant», avslutter Theodor Finsrud.

En konsentrert sensei Bjørn Willumsen

Kvalifisert flagging av sensei Svein Erik Setermo

Tekst: Theodor Finsrud og sensei Elisabeth Eriksen
Bilder: sensei Elisabeth Eriksen
Redigering: sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.