Årets nordnorske karatemesterskap ble i år arrangert av Sør-Varanger karateklubb og ble avviklet i Fjellhallen i Kirkenes.

Tromsø karateklubb sendte også i år en solid delegasjon av unge utøvere, noen dommere og én lagleder. I tillegg fulgte mange foreldre med. En fenomenal gjeng som trives ilag, og som liker å reise rundt i karate-business.

I de fleste klassene var nivået høyt. Det var tydelig at klubbene i år hadde forberedt sine håpefulle godt. Mange av kampene var svært jevne, både i kumite (kamp) og i kata (mønster).

Særlig de ferskeste og yngste deltakerne opplevde god mestring ved å delta på et større mesterskap utenfor vår egen dojo.

Spesielt flott var det at TKKs egen Ellisiv Leithe vant årets bestemannspris, etter at hun vant både sin kata- og kumiteklassen, og viste frem sterke og effektive tekniske ferdigheter. Ellisiv har hatt fin utvikling opp gjennom årene. Hun begynte med karate som barn og har trent jevnt opp gjennom årene. Håper vi får se mye til henne i årene fremover. Vel fortjent bestemannspris!

Tromsø karateklubb sender hvert år mange deltakere til NNM. På den måten gjør vi vår del for å sikre at NNM-mesterskapet fortsetter inn i fremtiden. NNM er et viktig tilbud for den store bredden i karateklubbene i Nord-Norge. Tromsø karateklubb håper de andre klubbene i nord også fortsette å satse på god NNM-deltakelse i årene fremover.

Tusen takk til Sør-Varanger karateklubb for at de dro i land et godt organisert NNM, og tusen takk til Agio Forvaltning AS og Lasse Jensen-Aaris som sponset pizza til TKK-gjengen etter mesterskapet.

Tekst: sensei Sven Jonsson
Bilder: Kenneth Augdal

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.