Lørdag 14. november ble det avholdt e-stevne i kata, Tromsø karateklubb var påmeldt med seks deltakere.

Dette stevnet var spesielt! Grunnet koronasituasjonen er Norges Kampsportsforbunds fysiske stevner avlyst ut året, i stedet blir det arrangert e-stevner. Helgens stevne var et pilotstevne, det ble arrangert gjennom kampsportforbundets konkurransesystem, Sportdata, hvor utøvere sender inn sine konkurransopptak/filmer. Trekning og tidsplan var publisert på forhånd og stevnet ble dømt etter gjeldende regelverk.

Det var påmeldt 25 utøvere fordelt på Lørenskog Karateklubb (9), Bryne Karateklubb (7), Gandsfjord Karateklubb (3) og Tromsø karateklubb (6).

Det ble hele fem medaljer og dermed full uttelling til TKK i helgens stevne hvor vi stilte med fem av våre yngre utøvere fordelt på tre klasser hvor alle fikk medalje.

Kvinner 13-14 år
Sofia Erlingdatter Dale – GULL

Kvinner 15-17 år
Ellisiv Leithe – GULL
Parahini Parabarab – BRONSE

Menn 13-14år
Sebastian Stormo-Johansen – GULL
Leo Saus Jensen-Aaris – SØLV

Selv om det var to klubber som hadde flere utøvere med så vant TKK medaljestatistikken:
1. Tromsø karateklubb – 3 GULL, 1 SØLV, 1 BRONSE
2. Lørenskog Karateklubb – 1 GULL, 3 SØLV, 4 BRONSE
3. Bryne Karateklubb – 1 GULL, 1 SØLV, 2 BRONSE
4. Gandsfjord Karateklubb – 1 GULL, 1 SØLV

NB: Senpai Magnus Ryvoll Sivertsen hadde fått en skade og måtte dessverre trekke seg fra sin klasse.

Tromsø karateklubb stilte også med to dommere; sensei Elisabeth Leithe Eriksen og senpai Tommy Ottesen som satt hjemme og dømte over video. Dommerne brukte Teams som møteplattform og utøverne stilte opp til filming i sine treningslokaler eller dojo. Noen ble til og med filmet ute i friluft hvor de gikk kata på en gressplen (ikke i Tromsø nei).

Shihan Bjørn Willumsen og sensei Svein-Erik Setermo stilte opp som lagledere. Sensei Erling Paulsen og senpai John-Markus Bjørndalen stod for filming og opplasting til rett plass til rett tid.

Vi gratulerer våre utøvere med fenomenal innsats og imponerende resultater. Takk rettes også til dommerne og de andre som bistod. Bra initiativ av forbundet!
OSU!

Tekst og bilder: sensei Erling Paulsen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.