Pandemien råder i store deler av verden, og vår kyokushinverden har blitt hardt rammet av det. I lys av den rådende bildet, ønsket So-Kyokushin Chile å få tankene over på noe annet – og det første virtuelle katameterskapet ble til. Fra Tromsø karateklubb deltok ni utøvere.

Resultatmessig gjorde vi det bra med gull til senpai Magnus i klassen for svartbelter under 18 år, tredobbelt i klassen grønt-brunt 14-16 år med gull til Theodor, sølv til Ellisiv og bronse til Sebastian. Til slutt ble det også bronse i klassen blått-gult belte senior +40 år til Dag. Gratulerer så mye!

Dessverre har vi ikke fått tilsendt resultatlistene, og for oss var det vanskelig å se på FB-siden der alle la inn kataene sine hvilke/hvem som var bedre enn de andre. Jeg vil likevel dra fram de andre deltakerne våre også: Sofia Dale var vår yngste utøver i klassen 11-13 år. I denne klassen var det 18 påmeldte utøvere. Sofia klarte seg veldig bra, men kom ikke blant de tre beste.

I klassen der det ble trippelt fra TKK, var det 13 påmeldte deltakere. I tillegg til Theodor, Ellisiv og Sebastian, var også Thea og Parahini med i denne klassen. De gjorde begge gode opptredener med sine kata, og vi håper de står på videre.

Jon Fredrik deltok også i samme klasse der Dag Johnny tok en bronsemedalje. Her var det sju påmeldte, og Jon Fredrik var en tidel bak Dag Johnny. Sterkt på en dag der kroppen ikke spilte på lag.

Etter rangeringen i hver klasse, ble det laget en grandmasterklasse for utøvere over 18 år, og en grandmasterklasse for de under 18 år. Disse bestod av vinnerne av de repektive klassene over- og under 18 år. Senpai Magnus og Theodor var våre deltakere, og senpai Magnus fikk en respektabel andreplass. Gratulerer så mye!

Dette var moro, og lærerikt for alle i ei tid med prøvelser for mange.

Tekst: sensei Elisabeth Eriksen

AWARDS AND CLOSURE VIDEO 1ST SO-KYOKUSHIN VIRTUAL KATA CHAMPIONSHIP 2020

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.