Den første Ninjacupen ble arrangert av Harstad karateklubb.

Det har vist seg å være en pandemivanskelig affære med to avlysninger allerede. Denne gangen ble vi også i tvil. Hvordan skulle vi forsvare å reise fra et covidbefengt Tromsø til en nær smertefri sone? Heldigvis ordnet Laila dette for oss, og vi endte opp med klarering fra selveste kommuneoverlegen! Shihan Bjørn, jeg og 10 spente unger med familie dro avgårde.

Det sitret av spenning ungeflokken fra første stund: Tenk at de endelig skulle få dra på tur og turnering! Vi ble godt tatt i mot av Harstad karateklubb, og kjørt opp i biler til Harstadhallen. Der hadde vi dommerdrilling av helt nye hjørnedommere og en mattedommer. Shihan stilte som hoveddommer.

Alle ungene kom seg vel gjennom en kata hver. Det ble lagt vekt på rutiner for inngang og utgang fra matta.

Det samme var viktig i kamp, og både unger og dommerteam klarte seg bra.

Det er talenter både i Harstad og Tromsø karateklubb. Ninjacup ser ut til å ha gitt både utøvere og de som drifter et nytt giv. Dette er viktig i disse tider. Det var utrolig gledelig og givende å se alle smilene, og gleden av å få medaljer rundt halsen. Tusen takk til Ksat for sponsing og Harstad karateklubb for et flott arrangement, og velkommen til ny Ninjacup i Tromsø til høsten!

Tekst og bilder: sensei Elisabeth Eriksen
Flere bilder: Beate Hellwig-Johansen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.