Helgen 11.–13. juni var det graderingsseminar i Tromsø karateklubb.

Pandemien har satt sitt preg over vårsesongen med redusert treningstilbud og lite sosial omgang. Men heldigvis har de under 20 år vært prioritert, de har kunne trene tilnærmet normalt gjennom store deler av pandemiperioden. Da var det på sin plass at de som har trent bra også kunne prøve seg på gradering.

Graderingsseminaret ble brukt til å finpusse detaljene, og se til at det som kreves for å klare graderingen kom på plass. Motivasjonen til kandidatene var på topp!

Graderingen var lang og krevende, den varte i to og en halv time. Det var stort spenn i gruppa, helt fra de som var ugradert og som skulle prøve seg på oransje belte (10. kyu), til Ellisiv Leithe som skulle prøve å gradere seg til 1. kyu (siste elevgrad før sort belte).

Gratulerer til alle som besto graderingen! Dere har jobbet hardt og lagt ned mye treningstid. Alle som besto graderingen har ærlig fortjent resultatet!

Teknisk komité håper graderingen bidrar til at kandidatene fortsette å trene mye. Vi gleder oss til å se mer av dere alle sammen!!

Tekst og bilde: sensei Sven Jonsson

NB: Følg med i Spond, det blir mulighet å trene også i sommerperioden. Det vil bli satt opp både fellestreninger og katatreninger.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.