Det var over 100 påmeldte til årets Lørenskog Cup, og selvfølgelig var Tromsø karateklubb (TKK) med.

Også i år stilte TKK med en solid deltakergjeng, hele 11 utøvere var påmeldt fra oss. I tillegg stilte TKK med dommer (sensei Erling Paulsen), lagledere og en fantastisk supportergjeng (foreldre).

Liv, Matilde og Åsne debuterte i barn 11–12 år, og det blir gøy å se hva de har lært og fått med seg videre. Synne debuterte i klassen 15–17 år, og ga ikke ved dørene verken i kata eller kamp. I bronsefinalen ble det tap tre–to etter hikiwake! Dette blir noe å jobbe med videre.

Gratulerer til Eirik som var i sin første, nasjonale turnering. Han vant sin klasse. Gratulerer også til de som begynner å få litt erfaring.

Det ble sølv og bronse i kata gutter 15–17 på hhv. Sebastian og Ole, gull og sølv i kata jenter 15–17 på hhv. Sofia og Thea, og til slutt, gull og bronse på våre +18-deltakere på hhv. senpai Ellisiv og sensei Sven.

I fight ble det, foruten gull til Eirik, også gull til Ole, samt sølv til Sebastian og Sofia. Ole fikk også pris for raskeste seier.

Takk til Lørenskog Karate Klubb som nok en gang arrangerte et topp mesterskap. Mesterskapet er i løpet av årene blitt mer og mer viktig, både for breddeidretten, men også for de som satser litt mer seriøst. Osu! Vi gleder oss allerede til neste år.

Fullstendige resultater (Sportsdata)

Medaljestatistikk (Sportsdata)

Tekst: sensei Elisabeth Eriksen
Redigering og tekst: sensei Sven Jonsson
Bilde: Laila A. Hopstock

One Thought on “Lørenskog Cup 2022”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.