Region Nord avholdt en vellykket første samling for unge talenter i fullkontakt karate.

Arrangementet ble teknisk arrangert av Tromsø karateklubb, under ledelse av shihan Svein Dallavara fra Vadsø Karateklubb. Denne samlingen var en del av etableringen av regionale treningsgrupper initiert av Norges Kampsportforbund. Målsettingen er å gi de som ønsker å utvikle seg som konkurranseutøvere et tilbud om trening på tvers av klubber. De beste utøverne vil også bli sendt på nasjonale samlinger.

På samlingen ble utøverne som var valgt ut fra sine klubber til å delta i denne satsingsgruppen, møtt med energi og entusiasme. Denne gangen stilte det utøvere fra Tromsø, Finnsnes og Harstad Karateklubb. Neste gang håper vi også på noen utøvere fra de andre klubbene i landsdelen. Opplegget var inspirerende og lærerikt, og det gir håp om å frembringe fremtidige talenter som kan representere klubbene og regionen i kommende nasjonale og internasjonale stevner.

Den første samlingen i Region Nord er et positivt skritt for utviklingen av fullkontakt karate i Region Nord (Nordland, Troms og Finnmark). Dette initiativet fra kampsportforbundet, sammen med det dedikerte arbeidet fra klubbene og trenerne, gir unge utøvere en unik mulighet til å gradvis utvikle seg som konkurranseutøvere og til å oppnå toppidrettslige ferdigheter. Med en tydelig visjon om å skape et inkluderende og støttende miljø, er det forventet at flere samlinger vil følge, og at disse talentfulle utøverne vil fortsette å trives og vokse som forbilder internt i klubbene og utad i samfunnet.

Stor takk rettes til shihan Dallavara som hovedinstruktør og ansvarlig for Region Nord, som med sin energiske stil og kunnskapsrike bakgrunn gjennomførte et solid program fordelt på fem intensive økter! OSU!

Tusen takk til Ernst M. Pedersen Leiksett og senpai Tommy Ottesen som gjorde en kjempejobb som teknisk arrangør og fasilitatorer.

Tekst: Erling Paulsen
Bilder: Ernst M. Pedersen Leiksett, Erling Paulsen, Sven Jonsson
Redigert av: Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.