Høstens Ninjacup ble arrangert i Harstad 12. november. For første gang sendte Finnsnes utøvere til Ninjacup i Harstad, og sammen med vertsklubben Harstad og Tromsø karateklubb, gjorde det at over spente unger og ungdommer samlet seg i Harstadhallen.

Overfarten var noe hard for oss tilreisende med hurtigbåten, men det er jo tøffe unger vi har med. Tross sjøsyke, var det flott kata og friske kamper å se i Harstadhallen i dag. Vi ser jevn stigning både i kata og kamp. I dag klarte alle å gå uten telling i kata! Kampene var jevnt over gode og harde. Jentene våre ble tøft machet, men klarte seg bra tross både alders- og vektforskjell. Det står respekt av det. Gutta gjorde en kjempeinnsats, og det var tydelig fremgang fra sist.

De som var med fra Tromsø: Liv, Matilde, Tuva og Åsne av jentene. Abinath, Arn, Emre, Fremen, Fredrik, Jibril, Kornelius og Theodor av guttene. Gratulerer så mye! Dere har all grunn til å være stolt.

Til våren kommer Ninjacup til å være i Tromsø. Vi håper enda flere herfra stiller da, og fremfor alt at både Harstad og Finnsnes kommer og besøker oss.

Tekst: sensei Elisabeth Leithe Eriksen
Foto: FotoElena Studio/ Elena Jensen
Redigering: sensei Sven Jonsson

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.