Siste kvelden i februar ble sesongens klubbmesterskap arrangert.

Nærmere 40 deltakere stilte denne gangen på klubbmesterskapet, de aller fleste var barn og ungdom. Vi fikk se mange godt utførte kataer, og det var avviklet mange spennende oppgjør i kamp. Det ble vist frem mye bra karate. Det var spesielt morsomt å se at i barneklassene var spiriten god, og humøret på topp selv etter tap av en kamp eller to.

Entusiasmen var stor, og både tilskuere og dommere gledet seg over fine prestasjoner og viljen til å vise seg fra sin beste side.

Denne gangen var klubbmesterskapet utvidet med besøk fra Harstad karateklubb. Kyar Sawnaioo er en av talentene fra Harstad, han fikk prøve seg i hele fire kamper mot noen av de beste fighterne fra Tromsø karateklubb. Meget underholdende å se på. Vi håper Kyar Sawnaioo ble inspirert til å trene enda mer når han kommer tilbake til Harstad.

Med så mange deltakere, og målsetning om å ikke bruke mer enn tre timer på arrangementet hadde sekretariatet og stevneleder utfordringer med å holde tiden. Klubbmesterskapet ble avsluttet litt på overtid.

Tusen takk til alle som bidro til å dra i land nok et bra klubbmesterskap!

Tekst: sensei Sven Jonsson
Bilder: Lisbeth Nyborg og Stein-Arne Johansen

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.